Truffle verblijft al 2,5 jaar in het asiel.

Hij is op straat aangetroffen met de ketting van zijn tuin nog om zijn nek. Waarschijnlijk is hij dus uitgebroken. Truffle was in ieder geval in zeer slechte conditie: uitgemergeld en met open zweren. Check de foto's op deze pagina. Gelukkig werd hij door Laura van het privé asiel van straat gehaald. 

 

Truffle is een lieve, wat onzekere jongeman van circa 4 jaar oud. Hij is bang voor vreemden en maakt zich dan erg klein. Maar wanneer je zijn vertrouwen hebt gewonnen, verandert hij in een compleet andere hond, een rasechte clown. Hij begroet je enthousiast, heeft veel energie en gaat graag met je op avontuur. Hij vindt het heerlijk om over zijn buikje gekriebeld te worden.

 

Truffle gaat uitstekend om met andere honden,  onderdanig maar sociaal. Voor Truffle zou het goed zijn om samen geplaatst te worden met een zelfverzekerde hond.

Hij krijgt hypoallergene brokken omdat hij gevoelig is voor rund. Op zijn hypoallergene brok doet hij het goed en heeft hij geen jeuk meer.

 

Truffle verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Truffle. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Truffle zijn € 350,-

Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.

 

Het is ook mogelijk om Truffle in optie tot adoptie op te vangen in plaats van direct te adopteren. Na 2 weken bij jou thuis in opvang, bepaal je dan of je hem zelf wilt adopteren of niet! 

 


Zo werd Truffle in 2021 aangetroffen op straat: