Adopties

Dutch Animal Care zorgt voor het vervoer en de opvang van honden en katten uit het asiel van Sadies Stray Dog Rescue in Bacau, Roemenië. Vanuit onze gastgezinnen in Nederland kunnen de honden en katten geadopteerd worden wanneer ze er klaar voor zijn. Hier vindt je alle informatie over het adoptieproces, welke honden en katten er ter adoptie zijn of binnenkort komen, de kosten die eraan verbonden zijn en wat het inhoudt om een buitenlandse hond te adopteren.

Direct naar: honden ter adoptie / in NL opvang

 

Direct naar: honden ter adoptie / nog in asiel in Roemenië 


Direct naar: katten ter adoptie / in NL opvang

Adoptieproces

 

De honden en katten die bij de gastgezinnen van Dutch Animal Care in de opvang komen zijn meestal vanuit het asiel van Sadies Stray Dog Rescue in Bacau (Roemenië) over gekomen. Dutch Animal Care werkt nou samen met het team daar en zorgt ervoor dat de meest plaatsbare honden of meest urgente gevallen hun gouden mandje kunnen vinden in Nederland. Wanneer de honden en katten in Nederland aankomen krijgen ze eerst alle tijd om te wennen. De ervaren gastgezinnen vormen een goed beeld van de dieren en maken een profiel aan voor de hond of kat die ze in de opvang hebben. Deze profielen kun je op deze pagina vinden. Zodra een hond of kat plaatsbaar is worden ze gedeeld op onze facebook pagina, op verhuisdieren.nl en op deze pagina. Je kunt dan reageren als je een bepaalde hond of kat wilt adopteren. Alle contactgegevens die je daarvoor nodig hebt staan er altijd bij. Je kunt ook altijd contact opnemen via dutchanimalcare@gmail.com of 06-43059949. Als er een goede match lijkt te zijn, dan kunnen we een ontmoeting regelen. Is die match er dan nog steeds dan kunnen we overgaan tot adoptie. 


Informatie voor adoptanten

Download
Adoptie van een buitenlandse hond - onze belangrijkste tips!
Buitenlandse honden hebben veel meegemaakt. Ze hebben de tijd nodig om alle nieuwe indrukken te verwerken. Onze belangrijkste tip is dan ook rust!
Adoptie van een buitenlandse hond - onze
Adobe Acrobat document 55.6 KB
Download
Adoptieovereenkomst hond DAC
Contract voor de adoptie van een hond bij Dutch Animal Care
ADOPTIEOVEREENKOMST HOND DAC.doc pdf.doc
Adobe Acrobat document 107.4 KB
Download
Adoptieovereenkomst kat DAC
Contract voor de adoptie van een kat bij Dutch Animal Care
ADOPTIEOVEREENKOMST KAT DAC.doc pdf.docx
Adobe Acrobat document 107.1 KB