Rex verblijft inmiddels al 2 jaar in het privé asiel! 

Rex is een lieve reu van circa 6 jaar. Als puppy werd hij samen met zijn nestgenootjes bij het asiel achtergelaten. Na een tijdje werd Rex geadopteerd door een lokale bewoner, maar helaas werden hij en zijn zusje Roxy (die gelukkig al een huisje heeft gevonden) naar het asiel teruggebracht nadat bleek dat beide honden het een en ander mankeerden op medisch gebied. Door een slecht verzorgde wond aan de voorpoot moest deze geamputeerd worden. Helaas heeft Rex ook last van slechte heupen, wat de situatie moeilijker voor hem maakt.

 

Maar Rex is zoveel meer dan zijn medisch dossier. Hij wordt omschreven als een onderdanige, lieve hond die met iedereen goed overweg kan, zowel met mens als hond. Hij is gevoelig en wat verlegen, maar laat nooit een negatieve reactie zien. Het is gewoon een schat van een hond. Tijdens onze bezoeken aan het asiel hebben wij dit zelf ook gemerkt. 

 

Door zijn beperkte mobiliteit heeft Rex niet veel meer nodig dan een tuin waar hij heerlijk kan scharrelen. 

 

Rex verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Rex. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Rex zijn €350,-. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.

 

Het is ook mogelijk om Rex in optie tot adoptie op te vangen in plaats van direct te adopteren. Na 2 weken bij jou thuis in opvang, bepaal je dan of je hem zelf wilt adopteren of niet!