MAGGIE

 

Geslacht: Teefje

Leeftijd: 10 jaar

Schofthoogte: 46 cm

Gewicht: 23 kg

 

Maggie is een heel lief oudje die echt klaar is voor haar nieuwe start.

 

Wij hebben Maggie ontmoet tijdens de castratiemarathon in mei 2023. Afkomstig uit het plaatselijke asiel, kwam ze binnen met niet alleen twee hernia's maar ook nog met een tumor aan haar melkklieren. Gedurende de vijf dagen durende marathon hield Maggie ons gezelschap, omdat ze na haar operatie niet meteen terug kon naar het gemeente asiel en nauwlettend moest worden geobserveerd door de dierenartsen. Haar bloed werd regelmatig gecontroleerd, en we zijn verheugd te melden dat ze nu schoon is verklaard en klaar is voor een nieuw begin!

 

Wanneer Maggie kennis met je heeft gemaakt, ontpopt zij zich als een lieve, leuke, en rustige dame. Ze geniet ervan om te scharrelen in de tuin en haar omgeving te verkennen, hoewel lange wandelingen niet echt haar ding zijn. Ze blijft liever dichter bij huis.

 

Ze kan prima overweg met andere niet dominante honden. Haar interactie met katten is nog onbekend, maar we kunnen dit voor je testen. Maggie is een echt dametje als het op eten aankomt; brokjes zijn maar saai voor haar. In het asiel mengen we wat blikvoer door haar maaltijd, en dan eet ze het allemaal keurig op. Haar dikke vacht vereist af en toe een borstelbeurt, iets wat ze geduldig toelaat.

 

Al met al is Maggie een lief, rustig hondje en geniet erg van knuffels. Denk je dat Maggie in jouw leven past? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of om kennis te maken met deze bijzondere dame.

 

Maggie verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Maggie. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Maggie zijn € 225,-. Deze bijdrage is verlaagd i.v.m. haar leeftijd. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.

 

Het is ook mogelijk om Maggie in optie tot adoptie op te vangen in plaats van direct te adopteren. Na 2 weken bij jou thuis in opvang, bepaal je dan of je haar zelf wilt adopteren of niet!