Bubbles verblijft sinds kort bij haar Nederlandse opvanggezin. Ze heeft het super naar haar zin, maar het wordt tijd voor een eigen mandje.

 

Bubbles is super lief, makkelijk, zindelijk en kan prima even alleen thuis blijven. Bubbles is nog wat terughoudend naar voor haar onbekende mensen. Ze gaat ze liever uit de weg.  Ze heeft gewoon wat vaker de tijd nodig om iemand te leren kennen. Maar als Bubbles je eenmaal vertrouwt is ze wel het allerliefste kleine knuffelkontje dat er is en ligt het liefst de hele dag bij je.

Bubbles is super slim, leert snel en wil graag wat doen. Bubbles is rond de 2 jaar, klein/middelgroot met haar 11 kilo en +/- 40 cm hoog.

Sociaal met andere honden, katten en ook andere kleine dieren geen probleem. Het beste past Bubbles in een gezin zonder kinderen en een niet te drukke omgeving. 

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Bubbles. Wil je meer informatie dan graag een mailtje of bellen naar Simone Brals:

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: +31 6 43059949

Bubbles is op afspraak te bezoeken in Paasloo.

De adoptiekosten voor Bubbles zijn € 375,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.