Tessa

Lieve Tessa werd in Bacau, Roemenië, opgevangen door Sadies Stray Dog Rescue. Daar is ze gesteriliseerd en volledig nagekeken door een dierenarts. Daarna is ze naar Nederland gekomen en zit nu in ter Apel in de opvang. Tessa is geboren in augustus 2020 en is dus bijna 2 jaar oud.

  

Tessa is een rustig, verlegen katje en is wisselend in gedrag naar soortgenoten. Ze lijkt het best overeen te komen met rustige soortgenoten. Haar voorkeur gaat wel uit naar een rustig huisje waar ze als enige kat mag zijn. Tessa kan wel goed samen met honden. Zodra ze eenmaal gewend is komt ze om een aaitje vragen en bij je liggen. Ook vindt ze het erg fijn om in mandjes en holletjes te liggen. Tessa houdt ook van spelen met een speelhengel en met muisjes en balletjes. 

 

Tessa heeft helaas last van chronische niesziekte en heeft daarom ook een vies oogje wat dagelijks schoongemaakt moet worden. Ze heeft hier verder weinig last van, maar het is belangrijk dat het oogje goed schoongehouden wordt en dat de niesziekte in de gaten wordt gehouden. 

 

Heb je interesse voor Tessa? Neem dan contact op met Priscilla ter Linden:


Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen Tessa alleen als binnenkat of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


Tessa is geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en is gesteriliseerd. Tevens heeft ze een Europees paspoort. 

Tessa zit in de opvang in Ter Apel en kan op afspraak bezocht worden. De adoptiebijdrage voor Tessa is 175 euro.