Amara is een zacht, lief teefje van 5 jaar oud die helaas al bijna 2 jaar in het asiel verblijft. Het is hoog tijd om hier verandering in te brengen, want in het asiel verbazen ze zich over het feit dat Amara na zo'n lange tijd nog steeds op zoek is naar een eigen plekje. En eerlijk gezegd, ze is eigenlijk perfect!

 

Amara werd langs een drukke weg gevonden, samen met 2 andere honden, waar helaas regelmatig viervoeters worden achtergelaten. Amara was het trieste slachtoffer van deze wrede praktijk, maar gelukkig vond Laura van het asiel in Roemenië haar en bracht haar in veiligheid.

In het asiel ontpopte Amara zich al snel tot een dikke kroelkont. Ze houdt van spel en aandacht wanneer haar kennel wordt verschoond. In het begin is ze misschien wat verlegen bij nieuwe mensen, maar gelukkig ontdooit ze snel en ontpopt ze zich tot een geweldige vriendin.

Amara kan goed overweg met andere honden. We verwachten geen problemen als het gaat om katten, maar op verzoek kunnen we haar daar ook mee testen. Amara heeft in het verleden blaasgruis gehad daarom staat ze nu op een speciale brok.  Zij doet het uitstekend op Royal Canin Urinary S/O brok.

 

Ben jij op zoek naar een trouwe vriendin? Overweeg dan Amara een nieuw thuis te bieden. 

 

Amara verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Amara. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Amara zijn € 350,-. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.

 

Het is ook mogelijk om deze hond in optie tot adoptie op te vangen in plaats van direct te adopteren. Na 2 weken bij jou thuis in opvang, bepaal je dan of je de hond zelf wilt adopteren of niet!