Thunder is een middelmaat reu van ongeveer 10 jaar oud. Hij gedraagt zich overigens een stuk jonger dan zijn geschatte leeftijd. 

Thunder is  uit het gered uit het gemeentelijk asiel van Bacau, waar hij werd aangetroffen vol open wonden, zweren en krassen.  

 

Dankzij de nodige medische zorg is Thunder inmiddels helemaal opgeknapt. Thunder heeft een zeer zachtaardig karakter, is vriendelijk, kan prima met andere honden en vindt het fijn om aangehaald te worden. Hij is de lieveling van vele vrijwilligers in het asiel. Inmiddels is hij ook gewend aan het lopen aan de riem. 

 

Thunder verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Thunder. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Thunder zijn €350,-. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.


Zo zag Thunder eruit toen ze hem en nog vele andere honden uit het vreselijke gemeentelijke asiel in Bacau redden: