Sandy

 

Deze knappe (Labrador kruising?) werd vorig jaar een aantal keren zwervend op straat gesignaleerd. Toen een aardige Roemeense dame zag dat hij een wond had die steeds groter werd bracht ze hem naar de dierenarts. Hier werd hij behandeld en werd vervolgens naar het asiel van onze vrienden in Bacau gebracht. Daar kreeg hij de naam Sandy.

 

Sandy is inmiddels helemaal hersteld en kijkt alweer wat vrolijker uit zijn oogjes. Helaas zit hij twee later nog in het asiel en wordt hij er niet jonger op. Wat zou het toch fantastisch zijn als deze lieve zachtaardige knul van nu 10 jaar deze winter in een zachte mand bij de kachel kan liggen in plaats van achter de tralies op een betonnen vloer.

 

Sandy is lief, aanhankelijk en rustig. Hij kan goed met andere honden, maar is wel gesteld op zijn persoonlijke ruimte. Sandy kan mee met de auto en is gek op knuffelen. Uiteraard is hij gecastreerd, gechipt en gevaccineerd.

 

Voor meer informatie neem contact op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949


De adoptiekosten voor Sandy zijn €350,-. Dit omvat kosten voor sterilisatie, transport, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.