Grace is een middelmaatje, van ongeveer 3 jaar oud. Ze lag bij haar vorige eigenaar aan de ketting, zoals dit in Roemenië helaas vrij vaak het geval is. De eigenaar vroeg om hulp voor haar.

 

Toen Grace in het privé asiel aankwam, was ze erg schuw en bang. Ze was immers uit haar vertrouwde omgeving gehaald en meegenomen door vreemden. 

 

Inmiddels heeft Grace zich ontpopt tot een zelfverzekerde hond. Ze is heel sociaal met andere honden en ook katten vindt ze helemaal prima. Ze houdt heel erg van wandelen en aandacht. Grace is een vriendelijk en zachtaardig dier, die haar baasje graag wilt plezieren.   

 

Grace verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Grace. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Grace zijn €350,-. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.