GIOVANNI

 

Geslacht: Reu

Leeftijd : 10 jaar

Gewicht: 22 kg

Schofthoogte: 55 cm

 

Giovanni is een lieve reu die een tijd terug in vreselijke toestand werd gevonden. De laatste foto en de eerste video zijn van zijn redding. Uitgehongerd, ziek en zwak werd hij door onze vrienden van het asiel opgevangen. Hij leek erg oud en werd op 10 jaar geschat, waardoor hij de naam Grandpa kreeg van de vrijwilligers.

Met liefdevolle zorg knapte hij ontzettend op en leek zijn naam niet meer passend. Vandaar dat we hem de naam Giovanni hebben gegeven. Giovanni heeft zich ontpopt tot een heerlijke, stabiele en blije hond. Hij geniet van het leven, is dol op een lekker kussen en houdt van spelen. Giovanni is sociaal naar iedereen, zowel mens als dier, en kan nog een leuk blokje om.

 

Giovanni verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Giovanni. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Giovanni zijn € 225,-. Deze bijdrage is verlaagd i.v.m. zijn leeftijd. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Wat er nog overblijft van deze bijdrage wordt voor 100% gebruikt voor onze maandelijkse sterilisatieprojecten in Roemenië.

 

Het is ook mogelijk om Giovanni in optie tot adoptie op te vangen in plaats van direct te adopteren. Na 2 weken bij jou thuis in opvang, bepaal je dan of je hem zelf wilt adopteren of niet!