Bruin is een hele lieve sterke jongen van bijna 10 lentes jong. 

Sinds december 2021 zijn mijn intrek mogen doen in het asiel in Bacau. 

De vrijwilligers van Sadies Dog Rescue hebben Bruin uit het gemeente asiel gehaald. Als straathond of afgedankte hond kom je daar vaak terecht maar helaas bijna nooit meer uit. Bruin had mazzel. 

Hij wacht al die tijd geduldig in zijn kennel maar tot dusver heeft er nog niemand naar hem gevraagd. En dat terwijl Bruin een hele zachtaardige lieve aanhankelijke hond is.

Het hoogtepunt van zijn dag is het moment wanneer hij zijn kennel uit mag om even de benen te strekken of een klein blokje om mag. 

 

 

Bruin verblijft nog in het privé asiel in Bacau, Roemenië, maar kan ieder moment naar Nederland afreizen

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Bruin. Wil je meer informatie, dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

De adoptiekosten voor Bruin zijn €350,-. Dit omvat de kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en een veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.