Snow werd op straat gevonden door de managers van het privé asiel in Roemenië. Ze was uit de tuin van de eigenaar ontsnapt, waar ze aan de ketting lag. Ze is zeker een familie hond geweest, want toen ze in Nederland aan kwam bleek ze al van alles onder de knie te hebben. Wandelen aan de riem doet ze als de beste. Het is niet een hele actieve hond. Af en toe een langere wandeling vindt ze prima. Snow is helemaal zindelijk. Ze kan goed omgaan met de katten en andere honden van het opvanggezin. Snow is gek op aaitjes en echt een vreselijk lieve hond. In huis is ze heel relaxt en speelt ook regelmatig met de honden van de opvangmoeder. Ze ligt erg goed in de groep. Wat we voor haar zoeken is een baasje die eventueel ook nog een andere lieverd heeft. Groot of klein maakt haar niet uit. Alle honden vindt ze lief. Snow is 4 jaar oud, heeft een schouderhoogte van 45 cm en weegt 23 kg. Ze heeft een beetje overgewicht. 

 

Op aanvraag hebben we meer foto's en leuke filmpjes van Snow. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Annette de Vogel.

 

 

Email: annettedevogel@hotmail.com

Tel: 0622428083

 

Snow is op afspraak te bezoeken in Loenen.

 

De adoptiekosten voor Snow zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.