Lieve Rocky werd op straat in Roemenië aangetroffen door vrienden van het asiel. Ze wisten dat hij een baas had, maar die heeft hem zonder pardon op straat gezet. Ze hebben hem meegenomen naar huis en daardoor kende dit ventje al het een en ander toen hij in Nederland aankwam bij het opvanggezin.

Inmiddels is deze knapperd goed gewend en klaar voor adoptie. In het opvanggezin zien ze dat hij een zeer vriendelijke bescheiden hond is naar volwassenen, kinderen, katten en andere honden. Hij is echt een gezinshond, maar hele drukke kinderen daar doe je hem geen plezier mee. Rocky is gek op wandelen. Bij het tegen komen van andere honden wil Rocky soms iets te graag kennismaken. Hij kan dan wat trekken en blaffen naar de andere hond. Overigens is Rocky wel heel goed af te leiden en te sturen hierin. Als hij eenmaal kennis heeft gemaakt, dan gaat hij graag met ze spelen. S nachts slaapt hij tegenwoordig in zijn eigen tentenmand. Verder is hij keurig zindelijk, in huis is hij rustig en komt graag bij je in de buurt liggen. Het is ook een enorme knuffelkont. Zijn schouderhoogte is 51 cm.

Hou je van heerlijk wandelen in de bossen en knuffelen, dan is dit toch echt wel de hond die gaat passen. De trefwoorden zijn dan ook: lief, zacht, aanhankelijk, knuffelbeer, rustig en sociaal. 

 

Op aanvraag hebben we leuke filmpjes van Rocky. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

 

Tel: 0643059949

 

Rocky is op afspraak te bezoeken in Drachten.

 

De adoptiekosten voor Rocky zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.