Harvey wil graag iets over zichzelf vertellen: 

"Mijn lieve vrouwtje is plotseling overleden en nu heb ik niemand meer bij wie ik kan wonen, die van me houdt, me knuffelt en vertroeteld, me neemt zoals ik ben. Want dat deed ze, mijn lieve vrouwtje. En nu hoop ik via deze weg weer snel een ander lief vrouwtje te vinden, want ik mis haar zo. Ik zal even wat over mezelf vertellen. Een paar jaar geleden zat ik in een asiel in Roemenië. Dus heel veel over mijn verleden kan ik niet vertellen. Twee jaar geleden kwam ik aan in NL en mocht dus bij mijn lieve vrouwtje wonen. Ze was mijn allesie. Wanneer ik je lief vind ben je dat. Dan kan ik je heel verliefd aankijken en kruip het liefst bij je op schoot. Helaas heb ik soms moeite om mensen te vertrouwen en dat laat ik merken door in hun broekspijp te happen. Maar wanneer ik je mag ben ik je allerbeste vriend, knuffel en wandelmaatje. Ik ben een leuk 9 jarig koddig klein middenslagje, al zeg ik het zelf, met een schofthoogte van 35cm en weeg een kilootje of 12. Ik woonde samen met een ander hondje en dat ging prima. Ook heb ik toen ik net in NL kwam in een opvanggezin gelogeerd met meerdere honden en dat ging ook goed. Ik hoop dat mijn oproep door een lief vrouwtje gelezen wordt die mij een kans wil geven. Die door mijn minpuntjes heen kijkt en begrijpt dat dit door mijn verleden komt. Dat ik er niets aan kan doen dat mij ooit iets is overkomen waardoor ik sommige mensen niet vertrouw. Ik hoop dat ik een echt thuis vind. Dat is toch wel mijn grootste wens. Dank jullie wel alvast en heel veel liefs van mij,  Harvey 🐾"

 

Op aanvraag hebben we leuke filmpjes van Harvey. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

Harvey is op afspraak te bezoeken in Blesdijke.

 

De adoptiekosten voor Harvey zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.