Gracie

 

 

Beeldschone Gracie is een enorm lieve hond van ongeveer 4 jaar oud. Ze is erg aanhankelijk, vriendelijk naar volwassenen, kinderen en andere honden. Ook bezoek vindt ze geen probleem. Ze is buiten best speels maar in huis lekker rustig.

Gracie kan goed een paar uurtjes alleen thuisblijven, ze sloopt niets en is helemaal zindelijk. Ze houdt van comfortabele zachte slaapplekken. In bad gaan en daarbij gemasseerd te worden, vindt ze ook erg prettig.

 

Gracie vindt wandelen heerlijk, loopt goed aan de riem, trekt niet en vindt het prima om met de auto mee te gaan. Op het ontmoeten van vreemde honden tijdens de wandeling reageert ze goed. Inmiddels kan Gracie ook al goed los lopen. Ze blijft mooi bij de roedel.

 

Gracie verblijft bij het opvanggezin samen met 2 oudere honden (reu en teef) en dat gaat het prima samen.

Ze zou het heel leuk vinden als er nog een hond in het gezin aanwezig is. Dan kan ze daar fijn mee spelen. Haar gewicht is 20 kg en ze heeft een schouderhoogte van 40 cm.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Gracie. Wil je meer informatie dan graag een mailtje, whatsapp bericht of telefoontje naar Nina de Werk:

 

Email: ninadewerk1978@gmail.com

Tel: 0681693421

 

Gracie is op afspraak te bezoeken in Hamont (België), net over de grens bij Budel. 

 

De adoptiekosten voor Gracie zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.