Dit lieve teckelmixje heet Gem.

Ze is een klein maar goed gevuld meisje, die op straat is gevonden door vrienden van het asiel in Roemenië. Ze hielt haar pootje omhoog toen ze haar aantroffen. Helaas moest het voorpootje geamputeerd worden. Dat heeft haar gelukkig niet minder vrolijk gemaakt. Gem wordt opgevangen door een Roemeens gezin in huis. Daarom is ze het huiselijke leven al helemaal gewend en ligt heel graag bij je op de bank. Het is echt een grote knuffel. Kleine wandelingetjes aan de riem vindt ze erg leuk en kan ze ook prima maken. Gem is ook helemaal zindelijk. Ze is met haar leuke scruffy vacht een klein maatje van tussen de 25 en 30 cm schouderhoogte en ze is 1 jaar oud. Ze kan prima met katten en andere honden samen leven.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Gem. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Annette de Vogel:

 

 

Email: annettedevogel@hotmail.com

Tel: 0622428083

 

Gem is op afspraak te bezoeken in Zeewolde.

 

De adoptiekosten voor Gem zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.