Prachtige lieve Coco zat al heel lang in het asiel in Roemenië toen één van onze vrijwilligers haar zag en haar eruit wilde halen om hier een fijn thuis voor haar te zoeken. En daar heeft ze nog geen seconde spijt van gehad. Wat is Coco een ontzettende lieve aanhankelijke hond. Die is de schade van al die tijd in het asiel aan het inhalen en geniet met volle teugen. Knuffelen, wandelen en spelen met andere honden. Ze vindt het prachtig. Vooral knuffelen. Dat is toch echt wel haar grootste hobby. Deze prachtige dame met haar bijzondere vachtje is ongeveer 4 jaar, heeft een schofthoogte van 50cm en is 25kg. Iets te zwaar, maar daar wordt aan gewerkt. Verder is Coco zindelijk en loopt prima aan de riem. Ook loslopen kan ze inmiddels al heel goed. Ze heeft geen jachtinstinct. Coco kan bovendien goed met katten worden geplaatst. 

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Coco. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Simone Brals:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

 

Coco is op afspraak te bezoeken in Capelle aan den IJssel.

 

De adoptiekosten voor Coco zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.