Deze lieverd met haar prachtige grote ogen werd op straat gevonden, zoals zoveel Roemeentjes. In het asiel is ze liefdevol verzorgd tot ze de happy bus naar Nederland mocht nemen. De vrijwilligers van het asiel hebben Cinderella aan de riem leren lopen en dat deed ze al snel heel goed. Deze lieverd is gek op aaitjes en komt ze dan ook graag halen. Er is in het asiel ook een "kattentest" gedaan, die goed is verlopen. Ze reageerde helemaal niet op de katten. Met andere honden kan ze ook prima. Cinderella is 4 jaar jong, heeft een schouderhoogte van 34 cm en weegt ongeveer 8 kg.

 

Cinderella is nog maar net bij haar opvanggezin in Nederland gearriveerd.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Cinderella. Wil je meer informatie dan graag een mailtje of telefoontje naar Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com

Tel: 0622428083

 

Cinderella is op afspraak te bezoeken in Zeewolde.

 

De adoptiekosten voor Cinderella zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.