Chance werd als klein pupje op een achteraf plek gevonden waar hij zicht verstopte in een band systeem. Ze hebben hem nadien opgevangen in het asiel, totdat hij naar Nederland mocht reizen. Deze lieverd blijkt zeer aanhankelijk en is gek op aaitjes. Aan de riem lopen kent hij inmiddels ook en doet hij keurig zonder te trekken. Als hij andere honden op straat tegenkomt, dan wil hij er graag naar toe om te spelen. Inmiddels begrijpt hij dat dat niet altijd kan. Vanaf dag 1 dat hij in Nederland aankwam was hij keurig zindelijk. Chance is heel ok met andere honden (alle soorten en maten) en katten zijn ook geen probleem. Hij is ook gewend om mee in de auto te gaan. Chance is een zeer sensitief en uiterst vriendelijk en trouw hondje. Het liefst loopt hij de hele dag achter je aan en als je gaat zitten, ligt hij gelijk bij je voeten. Hij heeft in het begin alleen moeite met sommige mannen. Dat stukje mag nog verder ontwikkeld worden. Zijn gewicht is 15 kg en hij heeft een schouderhoogte van 37 cm. Hij heeft een wat langer lijfje en is 1 jaar oud. Het zou heel leuk voor deze knapperd zijn als er nog een lief hondje aanwezig is waar hij mee kan spelen

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke foto's en filmpjes van Chance. Wil je meer informatie dan graag een mailtje of telefoontje naar Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com

Tel: 0622428083

 

Chance is op afspraak te bezoeken in Zeewolde.

 

De adoptiekosten voor Chance zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.