Cato (Cara)

 

Lieve Cato is als pup van 5 maanden bij mij in de opvang gekomen. In het begin was ze wat afwachtend, maar in de loop der tijd heeft Cato grote stappen gemaakt in haar ontwikkeling. Met nieuwe dingen kan ze soms nog wat afwachtend zijn, maar we zien het dat steeds minder het geval is. We zoeken voor deze lieverd dan ook een plek waar ze de ruimte en rust heeft. Bij mensen die ervaring hebben met dit ras, waar ze zichzelf kan zijn en zich in haar eigen tempo verder kan ontwikkelen. Een druk gezin past niet bij haar. Jong volwassen kinderen zou wel goed matchen.

Cato is de meest lieve en trouwe hond die je je maar wensen als ze je eenmaal vertrouwd. Dan is ze echt een maatje. Dol op knuffelen, aandacht en spelen.

Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn en lekker rond te scharrelen, weer of geen weer.

Ze is zindelijk en kan prima even alleen zijn.

Bij haar opvanggezin woont ze samen met een klein hondje, kat, cavia s en een konijn en dat gaat prima. Als Cato mee gaat wandelen dan loopt de kat ook altijd graag mee.

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Cato. Wil je meer informatie dan graag een mailtje of bellen naar Helga van Vliet:

 

Email: helgavanvliet@msn.com

Tel: 0640177933 

 

Cato is op afspraak te bezoeken in Delft.

 

De adoptiekosten voor Cato zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.