Amelia

 

Amelia is een heerlijke ongecompliceerde hond. Daarom was het ook weer zo sneu om te haar in Roemenië langs de weg aan te treffen. Ze kwam gelijk zonder reserves op onze vrienden van het asiel afgelopen. Gelukkig is ze nu in België in de opvang en het opvanggezin merkt dat Amelia zeer makkelijk, aanhankelijk, slim, speels, erg bescheiden en dankbaar is. Met de andere honden bij het opvanggezin kan ze prima overweg. Ook vreemde honden die op bezoek komen, worden vriendelijk begroet, net zoals vreemde mensen. Keurig zindelijk is ze vanaf dag 1. Wandelen aan de riem doet ze ook heel goed en loslopen in het bos gaat ook prima. Amelia vertoont weinig jachtinstinct. Amelia gaat vlot mee met de auto. In huis is ze heerlijk rustig, maar zodra er een hond wil spelen, staat ze paraat. Het zou daarom heel leuk zijn voor Amelia als er in haar nieuwe gezin nog een hond is die van spelen houdt. Haar schouderhoogte is 40 cm en haar gewicht circa 25 kilo. 

 

Op aanvraag hebben we nog meer leuke filmpjes van Amelia. Wil je meer informatie dan graag een mail, whatsapp bericht of telefoontje naar Nina de Werk:

 

Email: ninadewerk1978@gmail.com

Tel: +31 (0)681693421

 

Amelia is op afspraak te bezoeken in Hamont (B), net over de grens bij Budel. 

 

De adoptiekosten voor Amelia zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor de reis naar Nederland, sterilisatie, chippen, inentingen, middelen tegen vlooien/teken, ontworming, medische check, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.