Gary

Gary de greyhound zoekt lieve baasjes!

 

We weten niet wat Gary allemaal heeft meegemaakt, maar dat hij een zwaar leven heeft gehad is een ding wat zeker is gezien de vele littekens op zijn poten en misvormde koppie.

 

De medewerkers van het asiel van Sadies Dog Rescue in Bacau werden gebeld door dorpsbewoners dat er een hond was aangereden die al een maand in het dorp zwierf. Ze troffen hem aan met een ernstig gewonde poot die helaas niet meer gered kon worden. Ook was één van zijn ogen zo slecht door zijn misvormde schedel dat deze verwijderd moest worden. Gary werd daarna thuis opgevangen door Laura, één van de asiel medewerkers.

 

Inmiddels is hij weer helemaal hersteld van zijn verwondingen. Hij rent, springt, knuffelt, geeft kusjes, luistert goed en doet alles wat hem gevraagd wordt. Hij loopt ook prima aan de riem en vindt meegaan in de auto ook prima. Hij kan redelijk opschieten met andere honden, maar vindt mensen leuker en wil de aandacht eigenlijk liever niet delen. Gary is een lieve schat, maar heeft tijd nodig om weer wat vertrouwen te krijgen, wat heel logisch is gezien zijn verleden.

 

Heb jij een zwak voor greyhounds en tijd en ruimte om deze lieve jongen te laten zien dat mensen leuk zijn en het leven ook mooi kan zijn, neem dan contact met ons op. Gary wordt op 6 à 7 jaar geschat, is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt.

 

Neem contact op via: 

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook
 

Gary is op dit moment nog in Roemenië, maar kan bij interesse naar Nederland reizen.


De adoptiekosten voor Gary zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.