In liefdevolle herinnering

Hoe we ook ons best doen, soms lukt het niet om een hond of kat het gouden mandje te geven wat ze zo verdienen. Ze hebben vaak zo ontzettend veel meegemaakt dat hun lichaam het niet meer aan kan. We hebben ze nog zoveel mogelijk zorg en liefde gegeven en er alles aan gedaan om ze de beste kans te geven. We herinneren hier degenen die te vroeg zijn heen gegaan. We zullen ze nooit vergeten!


ANGEL

Lieve Angel, wat maakte ze al enorm veel mee in haar jonge leven. Broodmager en heel ziek werd ze op straat in Roemenië gevonden. Maar ze sloeg zich er zo dapper doorheen! Wat een enorm sterk hondje was ze. In juli 2021 mocht ze naar Nederland reizen en kwam ze bij Helga in Delft in de opvang. Ze deed het hartstikke goed, maar er waren toch zorgen over haar gezondheid. Ze werd goed in de gaten gehouden, maar het mocht helaas niet zo zijn voor Angel. Ze is waarschijnlijk door een hartstilstand komen te overlijden op 9 september 2021. Ze lag rustig in haar mandje. Opvangvrouwtje Helga schrijft het volgende over Angel:

 

'Dag lieve, mooie Angel….”run free over the rainbow-bridge”….Ik had je zo graag een prachtige toekomst gegund bij een “forever home”…maar het mocht helaas niet zo zijn. Ik hoop dat je de afgelopen 1,5 maand toch een beetje hebt mogen genieten en hebt gevoeld dat er heel veel van je werd gehouden….Rust zacht mooi meisje.'

TER HERINNERING AAN ANGEL (09-09-21)WHITEY

 

Lieve Whitey was liefdevol ingeslapen om lijden te voorkomen. Priscilla schrijft het volgende over haar geliefde vriendje:

 

20/01/22

Dan gebeurd waarvoor je vreest. Whitey plots verlamd.

Met spoed naar de dierenarts. Whitey slaapt nu en zal nooit meer wakker worden.Rust zacht lieverd.

Wat vooraf ging:

 

'Daar waar ik hem vorige week nog gekscherend snotneus noemde ben ik nu stil. De hartecho zag er slecht uit. Hoe slecht besefte ik niet. Ik zag inderdaad het niet goed doorstromen van het bloed, ik zag ook dat het hart lekte. Hoopvol dacht ik nog dat ze daar wellicht gewoon een pilletje voor zouden hebben. Je weet wel, pilletje per dag en geen zorgen. Mijn gezicht vertrok toen de specialistische dierenarts vertelde hoeveel medicijnen Whitey nodig heeft, maar ook dat hij Whitey nog maar één jaar geeft zonder ernstige klachten. Wat? Hoezo één jaar? Beestje is pas 3,5 jaar oud! De vloer zakte onder m'n voeten weg. Geen enkele garantie dat Whitey dus nog een jaar heeft, het kan ook sneller gebeurd zijn. Maar ook een kleine kans dat hij iets langer heeft. Zijn hart is vergroot, de wanden verdikt, een aangeboren hartafwijking die nu een ruisje en lekkage veroorzaakt. Met flink wat medicijnen gaan we proberen het hart te ondersteunen zodat de verslechtering geremd zal worden. Het uiteindelijke beeld zal zijn dat hij vocht zal krijgen rondom het hart en zodra het vocht in de longblaasjes komt, zullen de eerste benauwdheidsklachten optreden en is het naar alle waarschijnlijkheid eigen verstand en wijsheid gebruiken wanneer het zijn tijd zal zijn. Er is besloten met de adoptant van Whitey en Taily dat Taily wel gaat verhuizen en dat Whitey bij mij zal blijven. Hoe moeilijk dat ook is, Whitey is hier gelukkig en in een vertrouwde omgeving waar hij zich thuis voelt.' 

TER HERINNERING AAN WHITEY (20-01-22)