In liefdevolle herinnering

Hoe we ook ons best doen, soms lukt het niet om een hond of kat het gouden mandje te geven wat ze zo verdienen. Ze hebben vaak zo ontzettend veel meegemaakt dat hun lichaam het niet meer aan kan. We hebben ze nog zoveel mogelijk zorg en liefde gegeven en er alles aan gedaan om ze de beste kans te geven. We herinneren hier degenen die te vroeg zijn heen gegaan. We zullen ze nooit vergeten!


ANGEL

Lieve Angel, wat maakte ze al enorm veel mee in haar jonge leven. Broodmager en heel ziek werd ze op straat in Roemenië gevonden. Maar ze sloeg zich er zo dapper doorheen! Wat een enorm sterk hondje was ze. In juli 2021 mocht ze naar Nederland reizen en kwam ze bij Helga in Delft in de opvang. Ze deed het hartstikke goed, maar er waren toch zorgen over haar gezondheid. Ze werd goed in de gaten gehouden, maar het mocht helaas niet zo zijn voor Angel. Ze is waarschijnlijk door een hartstilstand komen te overlijden op 9 september 2021. Ze lag rustig in haar mandje. Opvangvrouwtje Helga schrijft het volgende over Angel:

 

'Dag lieve, mooie Angel….”run free over the rainbow-bridge”….Ik had je zo graag een prachtige toekomst gegund bij een “forever home”…maar het mocht helaas niet zo zijn. Ik hoop dat je de afgelopen 1,5 maand toch een beetje hebt mogen genieten en hebt gevoeld dat er heel veel van je werd gehouden….Rust zacht mooi meisje.'

TER HERINNERING AAN ANGEL (09-09-21)