Tweed

 

Update: TWEED IS GERESERVEERD!

 

Dit is Tweed. Samen met zijn broertjes (Moussa, Kalo en Bingo) is hij in Roemenië gevonden bij het vuilnis toen ze ongeveer 4 weken oud waren. Sadies Stray Dog Rescue heeft ze opgevangen en zodra ze mochten reizen zijn ze naar Nederland gekomen.

Moussa en Kalo zijn inmiddels geadopteerd. Tweed en Bingo zijn nog op zoek naar hun eigen huisje. Ze zijn nu 5 maanden oud. Het zijn aanhankelijke vrolijke, lieve speelse pups die graag met hun eigen baasje de wijde wereld willen ontdekken.

Tweed is een guitig kereltje en zijn staartje maakt overuren. Kinderen vind hij fantastisch. Hij ligt graag bij het zoontje van de gastouder en speelt graag met hem. Alhoewel Tweed de kleinste van zijn broertjes is laat hij de kaas niet van zijn brood eten. Tweed houdt van botjes kauwen en spelen met zijn grotere broer. Wandelen aan de lijn vind hij nog een beetje spannend maar dat gaat steeds beter. Tweed is een sociaal hondje wat goed zijn best doet om zindelijk te worden.

Tweed zal uitgroeien tot een middelmaatje. Hij is in bezit van een Europees paspoort en is ingeënt, gechipt, ontvlooid en ontwormd.

Heb je belangstelling voor Tweed, heb je genoeg tijd en ben je in bezit van een afgesloten tuin, neem dan contact op met Dutch Animal Care:

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949

Via privé bericht op Facebook

Tweed is op afspraak te bezoeken bij zijn gastgezin in Een, Drenthe.

De adoptiekosten voor Tweed zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.