Sherry

Update: SHERRY IS GEADOPTEERD!

    

Deze prachtige Duitse Herder dame van 6 jaar kwam in Roemenië bij iemand de tuin in lopen en wilde niet meer weg. De hulp van Sadies Stray Dog Rescue werd ingeschakeld en er werd gezocht naar een eigenaar. Sherry is wel gechipt, maar niet geregistreerd. Een eigenaar kon dus niet gevonden worden. Sherry is naar Nederland gereisd en zit nu in Ter Apel in de opvang waar ze op afspraak bezocht kan worden.


Opvangvrouwtje Priscilla schrijft het volgende over Sherry:

'Sherry is sociaal naar andere honden en katten in huis. Daarnaast is ze ook enorm sociaal naar mensen toe. Mannen, vrouwen, ze maakt geen onderscheid. Naar verwachting kan ze ook met wat oudere kinderen. Sherry slaapt graag in open bench en beschouwd dit als haar veilige rustplek. Alleen thuis blijven leert ze nog, maar vind ze niet leuk. Ze sloopt de boel niet maar gaat bij de deur op je liggen wachten. In de nacht slaapt ze goed door. Sherry heeft een heel open, zacht en sociaal karakter. Ze moet nog veel leren en je moet haar begeleiden in dat stukje dat haar nog onbekend is en onzeker maakt. Sherry kan aandacht claimen in plaats van vragen en dit moet een toekomstig baasje in goede banen gaan leiden. Ze leert lopen aan de riem, maar lijkt nog niks van de buiten wereld te kennen dus hierin mogen de verwachtingen nog niet te hoog zijn. Sherry is bovenal lief, leuk, sociaal, een knuffelkont... en gewoon een enorme schat!'


Voor meer informatie over Sherry, neem contact op met Priscilla:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

De adoptiekosten voor Sherry zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.