Sheila

Update: SHEILA IS GEADOPTEERD!

 

Lieve Sheila werd op een parkeerplaats in Bacau, Roemenië, in de stromende regen gevonden, kauwend op een vies oud bot. Gelukkig werd ze in veiligheid gebracht en is ze naar Nederland gereisd om hier haar gouden mandje te vinden! 

Opvangvrouwtje Annette schrijft het volgende over Sheila: 

'Knappe Sheila met haar schattige fluffy oortjes is 1.5 jaar oud en zoekt nog een gezellig gezin. Ze heeft in Roemenië in huis gewoond bij haar opvanger, wie haar mist haar enorm, want het is zo'n gezellig dametje. Met andere honden kan ze goed en katten is ze ook gewend. Sheila heeft een slim persoonlijkheidje en een duidelijk baasje is dan wel handig. Knuffelen is ze gek op en wil graag bij je zijn. In de auto meerijden kent ze ook. Inmiddels is ze keurig zindelijke en loopt ze al aan de riem mee. Ze weegt ongeveer 9 kg en haar schouderhoogte is 39 cm. In Zeewolde is ze op afspraak te bezoeken. Uiteraard is ze gesteriliseerd, geënt, gechipt en ontwormd en ze heeft een EU paspoort. Een goed passend tuigje zit bij het adoptiebedrag inbegrepen. Wie zoekt er nog een gezellig speels meisje?'

 

Voor meer informatie over Sheila, neem contact op met Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

De adoptiekosten voor Sheila zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.