Rosie

Update: ROSIE IS GEADOPTEERD!

Dit is Rosie!

Rosie is geboren in Januari 2021 en is dus net 6 maandjes oud. Rosie komt uit Roemenië. Ze werd gewond op straat gevonden, maar haar exacte achtergrond is verder onbekend. In Roemenië is ze direct naar een dierenarts gebracht, waar ze haar pootje moesten amputeren vanwege de zware verwondingen.

Rosie is gewend aan soortgenoten. In de opvang in Nederland verblijft ze ook met andere katten en dat gaat heel goed. Ze stelt zich in het begin terughoudend op, maar daarna zoekt ze voorzichtig contact, op haar eigen tempo.

Wanneer Rosie eenmaal gewend is, is ze speels en houdt ze enorm van knuffelen en bij je liggen. Ze vind het fijn om een eigen plekje te hebben waar ze zich terug kan trekken voor haar rust. Een holletje of donker verstop plekje vindt ze zalig. (Onder het bed heeft haar voorkeur).

Wij zoeken voor haar een rustig huisje zonder drukke kinderen of drukke honden. Ze lijkt aan een rustige hond prima te kunnen wennen, maar dat heeft wel tijd nodig. Een reeds aanwezig lief katje zou Rosie erg leuk vinden!

Wij plaatsen Rosie uitsluitend als binnenkat (of met catproof afgesloten tuin/balkon). Een schutting /muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende!

Rosie is geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV, gesteriliseerd en is in het bezit van een Europees paspoort.

Heb jij een plekje voor deze zachte lieverd op drie pootjes? Stuur dan even een berichtje naar Priscilla ter Linden:

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

Rosie verblijft in Ter Apel en is op afspraak te bezoeken. De adoptiebijdrage is 150 euro. Een gedeelte hiervan wordt weer ingezet voor de sterilisatieprojecten in Roemenië.