Rain

Update: RAIN IS GEADOPTEERD!


Rain werd op straat gevonden in de stromende regen. Helaas is deze kleine meid niet gechipt en kon een eigenaar niet gevonden worden. Gelukkig werd Rain opgevangen door vrienden van Sadies Stray Dog Rescue, Bacau, Roemenië. Daarna reisde ze naar Nederland en ze zit nu in de opvang in Zeewolde. Opvangvrouwtje Annette schrijft het volgende over Rain:

 

'Beeldschone Rain, 4 jaar oud en een klein middelmaatje van 38,5 cm en 8 kg zwaar. Het is een lief bescheiden dametje, maar is zeer pienter en heeft het oplossend vermogen en de bouw van een Boeren Fox hondje. Ze is daarnaast gek op knuffels, zeer mensgericht en kan prima met alle soorten honden. Aan de riem lopen kent ze ook. Uiteraard is ze gesteriliseerd, geënt, gechipt, ontwormd en tegen vlooien en teken behandeld.'

 

Voor interesse of meer informatie over Rain, neem contact op met Annette de Vogel via:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

Rain is op afspraak te bezoeken in Zeewolde.

De adoptiekosten voor Rain zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.