Monty

Update: MONTY IS GEADOPTEERD!

 


Lieve Monty werd tijdens één van de sterilisatieprojecten in Bacau, Roemenië, op een industrieterrein gevonden. Hij was veel te lief en zachtaardig om terug gezet te worden (sommige honden zijn echte straathonden en kunnen niet als huishond leven). Monty is een echte gezinshond en hij verdiend zijn het zo om zijn gouden mandje te vinden. Daarom heeft Sadies Stray Dog Rescue hem opgevangen. Monty is inmiddels aangekomen in Nederland en verblijft bij Marja in Meppel. Zij schrijft het volgende over Monty:

 

'Deze knappe kerel heet Monty en hij zoekt een leuk huisje! Monty is vrolijk, speels en aanhankelijk. Hij vindt wandelen erg leuk maar vind het ook heel fijn om gezellig bij je op de bank te liggen. Een potje donderjagen draait hij z'n poot ook niet voor om. Oftewel een vrolijke vent die het verdient om zijn gouden mandje te vinden!'

 

Leeftijd: 3 jaar oud
Schofthoogte: 45 cm
Gewicht: 14 kg
Monty kan goed met katten (zie filmpje)
Monty loopt goed aan de lijn (zie filmpje)

 

 

Bij interesse in Monty, neem contact op met Marja via:

Email: marjaatje@gmail.com
Tel: 0615268450 (op werkdagen vanaf 12.30 uur)

 

De adoptiekosten voor Monty zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.