Liberty

Update: LIBERTY IS GEADOPTEERD!

 

Dit lieve meisje werd zielsalleen op straat gevonden. Ze had striemen op haar nek van waar ze aan een ketting had gelegen. Ook was duidelijk te zien dat ze meerdere keren zwanger is geweest. Gelukkig is ze bij Sadies Stray Dog Rescue opgevangen en is ze inmiddels in Nederland om haar gouden mandje te vinden!


Haar opvangvrouwtje Annette schrijft het volgende over haar:

'Superlief en aanhankelijk meisje van 4 jaar zoekt nog een fijn baasje. In Roemenië is ze op straat gezet, maar gelukkig is ze snel bij onze vrienden van het asiel in Bacau terecht gekomen. Liberty is een klein maatje van 9 kg en 39 cm schouderhoogte. Een mooi snoetje heeft ze  en een prachtige scruffy vacht. Het meeste lijkt ze op een boeren fox hondje en uiterst vriendelijk. Een gezin zou prima passen bij haar, want ze speelt graag met alles en iedereen. Ze had een breuk in haar voorpootje waardoor het iets korter is. Liberty is daarom meer een gezelschapshondje dan een lange afstands wandel hondje.'

Voor meer informatie over Liberty, neem contact op met Annette de Vogel:

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

Liberty is op afspraak te bezoeken in Zeewolde.

De adoptiekosten voor Liberty zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.