Jenny

Kleine meid Jenny werd gevonden op een industrieterrein. Veel te lief en zacht om haar daar te laten werd ze door Sadies Stray Dog Rescue opgevangen. Al snel bleek helaas dat er wat mis was met Jenny. Bloedonderzoek liet zien dat Jenny de Babesia parasiet bij zich droeg die overgedragen wordt door teken. Ze was er behoorlijk ziek van, maar gelukkig gaat het na behandeling nu goed met haar. Ze is klaar voor haar nieuwe leven!

 

Jenny zit inmiddels in de opvang in Zeewolde en Annette de Vogel schrijft het volgende over haar:

'Knappe Jenny is in Roemenië op straat gedumpt en gelukkig in het asiel in Bacau terecht gekomen. Daar is ze liefdevol verzorgd tot ze klaar was voor grote reis naar Nederland. Inmiddels weten we al wat meer over dit lieve dametje. Ze heeft veel weg van een Jack Russell zowel in uiterlijk als in gedrag. Super speels is ze en lekker duidelijk in wat ze wil en niet wel. Aanhankelijk aan mensen is ze ook en gek op een aaitje en aandacht. Andere honden vindt ze ook ok en speelt daar graag mee. Keurig zindelijk is ze ook en aan de riem lopen kent ze inmiddels. In de auto mee vindt ze super leuk en ze zit of ligt rustig op de achterbank aan de honden veiligheidsgordel. Ze is 1 jaar en een klein maatje van 35 cm schouderhoogte en 9 kg zwaar.'

Neem contact op met Annette als je meer info wil over dit knappe 3 kleurtje: 

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

De adoptiekosten voor Jenny zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.