Jakey

Update: JAKEY IS GEADOPTEERD!    

 

Jakey werd gevonden langs de weg in Roemenië, zoekend naar iemand om hem te helpen. Gelukkig kwam die hulp en Jakey werd opgevangen in het asiel van Sadies Stray Dog Rescue. Hij is ongeveer 2 jaar oud en hij verblijft op dit moment in de opvang in Meppel. Opvangvrouwtje Marja schrijft het volgende over Jakey:


'Kleine Jakey is op zoek naar zijn gouden mandje. Hij is een lief klein mannetje van ongeveer twee jaar oud en om en nabij de 30 cm. En dan is hij ook nog eens ontzettend knap! Hij is in Roemenië gevonden langs de kant van de weg en heeft daar in een opvanggezin gezeten tot hij naar ons kon reizen. Hij is speels, wandelt graag en is een dikke knuffelkont. Hij ligt graag naast je op de bank. Andere honden vind hij ook gezellig. Een huisje met tuin heeft de voorkeur. Jakey is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en heeft een Europees paspoort.'

Voor meer informatie over Jakey neem contact op met Marja via:

Email: marjaatje@gmail.com
Tel: 0615268450 (op werkdagen vanaf 12.30 uur)

 

De adoptiekosten voor Jakey zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.