Izzy (Wish)

Update: IZZY IS GEADOPTEERD!

 

Deze lieve kleine meid werd op straat gedumpt en de lokale bewoners wilde haar vergiftigen. Izzy was zo ontzettend bang en had duidelijk plastic gegeten om te overleven. Gelukkig lukte het om haar te veilig te stellen en werd ze thuis opgevangen bij iemand van het team van Sadies Stray Dog Rescue. Daar is ze helemaal uit haar schulpje gekomen! Izzy is 2 jaar oud, weegt 7 kg en heeft een schofthoogte van 35 cm.

 

Izzy is inmiddels aangekomen in Nederland en verblijft in de opvang in Zeewolde. Opvangvrouwtje Annette schrijft het volgende voer Izzy:

'Izzy is een heel lief knap meisje met een prachtige scruffy vacht. Ze speelt graag met de andere honden in het opvang gezin, is inmiddels zindelijk en loopt al aan de riem. Izzy heeft één schuin pootje, waar ze mee geboren is. Dat maakt wel dat ze meer een gezelschapshondje is dan een lange wandelingen hondje. Pootjes kan deze lieverd ook al geven. Een ander leuk klein hondje in het gezin zou heel leuk voor haar zijn.'

 

Voor interesse in Izzy neem contact op met Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

De adoptiekosten voor Izzy zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.