Fred

Update: FRED IS GERESERVEERD!

 

Fred is pas 1,5 jaar oud en heeft zijn korte leven aan een ketting gelegen in Roemenië. Gelukkig is hij door iemand gespot en werd hij door het team van Sadies Stray Dog Rescue opgevangen. Het blijkt een super enthousiast ventje te zijn wat gek op aandacht en aaitjes is. Hij is 40 cm schofthoogte en weegt ongeveer 10 kg. Uiteraard is hij gecastreerd, gechipt, volledig geënt en hij heeft een EU paspoort.

Fred zit bij Simone in de opvang in Darp, Drenthe en is te bezoeken op afspraak. Simone schrijft het volgende over Fred:

'Hallo allemaal, mag ik me even voorstellen? Ik ben (dikke pret met) Fred. Ik werd 1.5 jaar geleden geboren in Roemenië en werd buiten aan een korte ketting gelegd. Zo heb ik al die tijd geleefd. Totdat mijn baas mij niet meer wilde en naar het bos zou brengen om me daar achter te laten. Gelukkig had mijn baas een oplettende buurvrouw en die heeft me van de ketting gehaald en naar het asiel gebracht. Tot zover mijn verleden en nu het heden! Ik zit inmiddels in een gastgezin in Nederland en geniet met volle teugen! Ik mag gewoon in huis verblijven waar ze heerlijke bedjes hebben en ik niet meer nat en modderig wordt van de regen en in de schaduw kan liggen als de zon schijnt. Maar wat ik het aller fijnste vind is de aandacht en knuffels die ik krijg. Goh, wat is dat fijn zeg! Ik maak ook al kleine wandelingetjes met mijn opvangmama. Wat is de buitenwereld mooi! Ok, ik vind het soms allemaal nog wel een beetje spannend, maar dat is heel logisch zegt mijn opvangmama en dat het mettertijd allemaal goed komt. Zij zegt dat ik hartstikke lief, vrolijk en speels ben. Goed met de andere honden en kat overweg kan. Kleine kinderen te druk, maar grotere kinderen ok vind. Al een beetje aan de riem kan lopen en zindelijk ben. Ook ben ik gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Kortom, een heel leuk gezellig maatje. Over maatje gesproken, ik ben ongeveer 40 cm hoog en ongeveer 10 kg.'

Wil je meer info over deze fluffy knapperd dan graag een berichtje naar Simone Brals:


Email: dutchanimalcare@gmail.com

Tel: 0643059949

De adoptiekosten voor Fred zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.