Elaine

Update: ELAINE IS GEADOPTEERD!

 

Elaine werd in Roemenië uit een benarde situatie gered en werd opgevangen door Sadies Stray Dog Rescue. Ze is inmiddels in Nederland en zit in de opvang in Velp. Elaine is een kleine middelmaat met een schofthoogte van 45 cm, gewicht van 18 kg en een leeftijd van ongeveer 3 jaar. Haar opvanggezin schrijft het volgende over Elaine:

'Elaine (Lena) is een stoere, lieve, sociale hond uit Roemenië van ongeveer 3 jaar oud, die nog verder gesocialiseerd moet worden. Ze speelt heel lief met onze andere hond, ze kan ook heel rustig zijn en lekker buiten in het zonnetje liggen. 's Nachts slaapt ze in een bench. Voor Elaine zoeken we een relaxte omgeving, want daar komt ze het beste tot haar recht. Ze is gewend haar eigen gang te gaan en ze begon toch al snel naar haar naam te luisteren. In het bos kan ze, als ze andere honden ziet, hier erg opgewonden van worden en wil ze er op af om met ze te spelen. We wachten daar nog even mee, maar de verwachting is dat ze binnenkort lekker los kan. Nu loopt ze nog fijn aan de lange lijn. Elaine is een hond met een sterk karakter, maar ze laat zich goed corrigeren. Ze is heel blij om mensen te zien en is goed met kinderen. Ze komt graag bij je zitten om geaaid te worden en aandacht te krijgen. Andere honden stuurt ze het liefst weg, want zij is wel de belangrijkste en leukste!!! Elaine is heel geschikt als familiehond, het liefst in een huis met een tuin. Het beste voor haar is waarschijnlijk als enige hond, maar ze kan ook met andere honden.'

 

Voor meer informatie over Elaine, neem contact op met Annette de Vogel:

 

Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

De adoptiekosten voor Elaine zijn €325,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.