Whitey en Taily

Ontmoet deze twee vrienden voor het leven! Whitey is de oudste van het stel. Hij is in mei 2018 geboren. Taily is van oktober 2018.

De jongens zijn afgestaan voor adoptie omdat hun vorige eigenaar ziek is geworden en niet meer voor deze schatten kon zorgen.

WHITEY

Hij is de meest excentrieke van de twee. Hij laat zijn angsten sneller varen dan het licht. Met diezelfde snelheid zal hij ook de aandacht van de mensen vragen. Whitey is een dapper kereltje en ziet in iedereen een vriendje. Hij houdt echt enorm van knuffelen en aandacht. Maar als hij er genoeg van heeft dan gaat hij lekker ergens liggen slapen.

TAILY

Taily bezit een meer gereserveerd karakter. Hij is vroeger gevonden met een flinke wond aan de staart. Daardoor is zijn staart geamputeerd en heeft hij nog een klein stompje. In Taily schuilt ook een dikke knuffelkont nadat hij je wat beter heeft leren kennen. Taily ligt graag bij je en hij komt om zijn welverdiende aandacht vragen.

Heb jij een plekje in je huis en hart voor deze knuffelkonten? Stuur dan even een berichtje naar Priscilla:

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

Wij plaatsen Whitey en Taily uitsluitend samen en als binnenkatten (of met catproof afgesloten tuin/balkon). Een schutting /muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende! Veiligheid is prioriteit één.

Whitey  en Taily zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV, gecastreerd en hebben beide een Europees paspoort.

Whitey en Taily zitten in de opvang in Ter Apel en kunnen op afspraak bezocht worden. De adoptie bijdrage is 175 euro per kat.