Tessa

Lieve Tessa is in Bacau, Roemenië opgevangen door Sadies Stray Dog Rescue. Daar is ze gesteriliseerd en volledig nagekeken door een dierenarts. Daarna is ze naar Nederland gekomen en zit nu in ter Apel in de opvang. Tessa is geboren in augustus 2020 en is dus bijna 1 jaar oud.
  

Tessa is een rustig, verlegen katje en is wisselend in gedrag naar soortgenoten. Ze lijkt het best overeen te komen met rustige soortgenoten. Haar voorkeur gaat wel uit naar een rustig huisje waar ze als enig dier mag zijn. Tessa kan ook niet samen met honden. Zodra ze eenmaal gewend is komt ze om een aaitje vragen en bij je liggen. Ook vindt ze het erg fijn om in mandjes en holletjes te liggen. Tessa houdt ook van spelen met een speelhengel en met muisjes en balletjes. 

Heb je interesse voor Tessa? Neem dan contact op met Priscilla ter Linden:


Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

Wij plaatsen Tessa alleen als binnenkat of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


Tessa is geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en is gesteriliseerd. Tevens heeft ze een Europees paspoort. 

Tessa zit in de opvang in Ter Apel en kan op afspraak bezocht worden. De adoptiebijdrage voor Tessa is 175 euro.