Simba

Simba werd met 7 andere katten gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Het was één van de ergste gevallen die het rescue team had gezien.

Ze hebben deze 8 katten kunnen redden en hopen de rest uiteindelijk ook uit deze benarde situatie te kunnen halen. Gelukkig zijn deze 8 nu veilig en konden ze naar Nederland reizen waar ze nu op zoek kunnen gaan naar hun eigen huisje.

Simba is een echte rode duivel. In het begin wat afwachtend tot hij het eerste speeltje ontdekt. Simba is helemaal weg van speelgoed muisjes, Kong speeltjes en alles waar die achteraan kan rennen. Simba is de jongste van het clubje maar kan ook heerlijk liggen slapen met een van de andere katjes. Simba is van januari 2019.

We plaatsen Simba uitsluitend samen met één van de andere katten waar hij mee gevonden is.

Rolo

Poppy

Esme

Polo

Daisy

Belle (geadopteerd)

Rosie (geadopteerd)

 

Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 

De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak.