Polo

Polo werd met 7 andere katten gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Het was één van de ergste gevallen die het rescue team had gezien.

Ze hebben deze 8 katten kunnen redden en hopen de rest uiteindelijk ook uit deze benarde situatie te kunnen halen. Gelukkig zijn deze 8 nu veilig en konden ze naar Nederland reizen waar ze nu op zoek kunnen gaan naar hun eigen huisje.

Polo is een enorm knappe jongen. Zo wit als sneeuw en ogen zo blauw als een heldere hemel. Hij heeft wat moeite met aanpassen en kijkt graag de kat uit de boom, of zoals hier vanaf een hoge kast overziet hij alles. Hij is wel nieuwsgierig maar durft nog geen actie te ondernemen. Zodra het tijd is om te eten vergeet Hij al zijn onzekerheid en staat hij vooraan en geeft dan kopjes om aandacht te vragen. Polo is niet 100% kattenbak zindelijk. Medisch is hij helemaal in orde en wij denken dat het komt door zijn verleden en de stress die hij ervaart. Wij durven niet te zeggen of dit tijdelijk is, of dat dit bij hem hoort. Polo is van juni 2016.

We plaatsen Polo uitsluitend samen met één van de andere katten waar hij mee gevonden is.

Rolo

Poppy

Esme

Simba

Daisy

Belle (geadopteerd)

Rosie (geadopteerd)

Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 

 

De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak.