Penny en Daisy

Penny en Daisy werden geboren op 10-04-2020 en zijn dus bijna 2 jaar oud. Penny is de zwart met witte poes en Daisy de witte met zwarte poes.

 

Penny is een mega enthousiaste knuffelaar. Houdt van aandacht en geniet hier met volle teugen van. Oppakken vindt ze prima, maar niet te lang. Ze komt graag bij je op schoot en is dol op eten. Daisy is een aanhankelijke knuffel met een open en enthousiast karakter. Ze houdt van aandacht en wordt graag geaaid. Oppakken vindt ze wel oké maar liever loopt ze zelf rond.  

 

Penny en Daisy zijn dol op elkaar en zullen daarom ook uitsluitend samen geplaatst worden. Kinderen die bekend zijn met de omgang met katten zouden ook bij Penny en Daisy passen. 

 

Heb je interesse in Penny en Daisy, neem dan contact op met Priscilla ter Linden:


Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen Penny en Daisy alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


Penny en Daisy zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en is gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. 

 

Penny en Daisy  verblijven in de opvang in Ter Apel en kunnen op afspraak bezocht worden. De adoptiebijdrage per kat is 175 euro. Deze kosten dragen bij aan onze sterilisatieprojecten in Roemenië.