Lil en Rouge

Lil is een aanhankelijk meisje die in juni 1 jaar is geworden. Ze is vanaf het eerste moment knuffelig en super lief. Ze houdt van aandacht en van spelen met haar speelgoed. 

 

Rouge is een rustig en aanhankelijk meisje die maart 2 jaar is geworden. Ze is knuffelig en super lief. Ze houdt van aandacht en wil het liefst dicht bij je zijn zodra ze je vertrouwd. Want bij vreemden kijkt ze eerst graag even de kat uit de boom. 

 

Ze zijn gewend aan soortgenoten en honden maar mensen vinden ze het allerleukste. Ze zijn geboren in Roemenië en daarna opgevangen in een lokaal gastgezin. 

 

Lil en Rouge zouden het best passen in een huisje met 1 of 2 volwassen mensen of eventueel een rustig kind die met respect om kan gaan met de katten. Wel houden Lil en Rouge echt van gezelschap en waarderen het als de mensen thuis zijn. Dan kunnen ze lekker knuffelen en spelen.  

 

Wij plaatsen Lil en Rouge alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 

 

Lil en Rouge zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. 

 

Heb je interesse in Lil en Rouge, neem dan contact met ons op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

 

Lil en Rouge verblijven in de opvang in Ter Apel en kunnen op afspraak bezocht worden. De adoptiebijdrage is 175 euro per kat (dus 350 euro voor zowel Lil als Rouge).