Esme

Esme werd met 7 andere katten gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Het was één van de ergste gevallen die het rescue team had gezien.

Ze hebben deze 8 katten kunnen redden en hopen de rest uiteindelijk ook uit deze benarde situatie te kunnen halen. Gelukkig zijn deze 8 nu veilig en konden ze naar Nederland reizen waar ze nu op zoek kunnen gaan naar hun eigen huisje.

Esme is een rustig katje die in nieuwe omgevingen eerst zichzelf terugtrekt. Zodra ze zich veilig voelt komt ze heel graag met je knuffelen. Ze kan uren bij je op schoot liggen te genieten. Esme is van juli 2017.

We plaatsen Esme uitsluitend samen met één van de andere katten waar ze mee gevonden is.

Rolo

Poppy

Polo

Simba

Daisy

Belle (geadopteerd)

Rosie (geadopteerd)

Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 

 

De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak.