Daisy

Daisy werd met 7 andere katten gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Het was één van de ergste gevallen die het rescueteam had gezien.

Ze hebben deze 8 katten kunnen redden en hopen de rest uiteindelijk ook uit deze benarde situatie te kunnen halen. Gelukkig zijn deze 8 nu veilig en konden ze naar Nederland reizen waar ze nu op zoek kunnen gaan naar hun eigen huisje.

Daisy is een lief en rustig poezenmeisje. In de groep valt ze niet enorm op. Ze ligt graag met haar soortgenoten te slapen op een kussen, liefst zo dicht mogelijk bij elkaar. Als Daisy eenmaal gewend is komt ze best eens om aandacht vragen als het haar zo uitkomt. Daisy is van juni 2018.

We plaatsen Daisy uitsluitend samen met één van de andere katten waar ze mee gevonden is.


Rolo

Poppy

Esme

Polo

Simba

Belle (geadopteerd)

Rosie (geadopteerd)

Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak.