Daisy en Simba

Daisy en Simba werden met 6 andere katten gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Gelukkig zijn de katten in veiligheid gebracht door het team van Sadies Dog Rescue en konden alle 8 katten naar Nederland reizen om hier hun eigen huisjes te vinden. De meeste zijn inmiddels geadopteerd, maar Daisy en Simba zoeken nog een fijn huisje samen.

Daisy is een lief en rustig poezenmeisje. Ze ligt graag met Simba te slapen op een kussen, liefst zo dichtbij als mogelijk is. Als Daisy eenmaal gewend is komt ze best eens om aandacht vragen als het haar zo uitkomt. Ook vindt ze het leuk om met een speelhengel te spelen.  Daisy is van juni 2018.


Simba is een echte rode duivel. In het begin wat afwachtend tot hij het eerste speeltje ontdekt. Simba is helemaal weg van speelgoed muisjes, Kong speeltjes en alles waar die achteraan kan rennen. Simba is de jongste en erg actief. Maar hij kan ook heerlijk liggen slapen met Daisy. Simba is van januari 2019.


Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

 

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak. 

 

Daisy en Simba worden uitsluitend samen geplaatst!