8 Katten

Deze 8 katten werden gevonden in het huis van een verzamelaar in Roemenië. Het oude vrouwtje houdt ontzettend veel van al haar katten, maar kan niet goed voor haarzelf of de katten zorgen. Het was één van de ergste gevallen die het team van Sadies Stray Dog Rescue had gezien. Ze hebben deze 8 katten kunnen redden en hopen de rest uiteindelijk ook uit deze benarde situatie te kunnen halen. Gelukkig zijn deze 8 nu veilig en konden ze naar Nederland reizen waar ze nu op zoek kunnen gaan naar hun eigen huisje. Er wordt nog gekeken naar het gedrag en karakter van de katten en welke graag bij elkaar zijn. Het liefst worden ze per 2 geplaatst, maar dat wordt nog geëvalueerd door opvangvrouwtje Priscilla. Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com
Tel: 0654635975

Wij plaatsen de katten alleen als binnenkatten of een huis met catproof afgezet balkon/tuin. Een schutting/muur zonder gaas of een speciaal kattennet is onvoldoende. 


De katten zijn geënt, gechipt, behandeld tegen vlooien en wormen, negatief getest voor Fiv en FeLV en zijn gesteriliseerd. Tevens hebben ze een Europees paspoort. 

De katten zitten in de opvang in Ter Apel en zijn te bezoeken op afspraak.