Warrior

Warrior werd enkele maanden geleden als kleine pup gedumpt. Nou is dat in Roemenië helaas de normale gang van zaken. Maar als je gedumpt wordt in de grote boze buitenwereld zonder je mama terwijl je niets kan zien of horen... Ja echt waar, Warrior was doof en blind! Wat moet er in hemelsnaam door hem heen zijn gegaan. Zo klein, zo teer en kwetsbaar. Godzijdank werd hij gevonden door goede mensen en naar onze vrienden van het asiel gebracht.

 

Tijdens onderzoek door de dierenarts bleek dat hij vocht bij z'n hersentjes had wat nu weggehaald is, waardoor hij weer een klein beetje kan horen. Er is onlangs nog weer een scan gemaakt waaruit is gebleken dat het vocht is weggebleven.

 

Nu een aantal maanden later is Warrior een ontzettend lief en rustig hondje gebleken. Hij mag gelukkig bij één van de asiel beheerders thuis logeren, zodat hij rustig kan wennen aan het huiselijke leven en honden en katten. Ondanks zijn handicap is hij ontzettend vrolijk en mensgericht. Wat zou het fantastisch voor hem zijn als er mensen zijn die hem een thuis kunnen bieden waar hij voor altijd geliefd en veilig zal zijn.

 

We zoeken voor dit kleine dappere kereltje een rustig huishouden zonder kinderen in een rustige omgeving. We plaatsen hem niet in een (drukke) stad. We gunnen hem een zo prikkel arm mogelijke situatie. Ook een grote afgesloten tuin is een must, zodat hij rustig en veilig op zijn eigen tempo kan acclimatiseren en rondscharrelen. Andere rustige huisdieren is voor hem geen probleem. Ben jij een huiselijk type en woon je rustig en heb je tijd en ruimte voor dit hummeltje, neem dan voor meer informatie contact met ons op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook


De adoptiekosten voor Warrior zijn €350,-. Dit omvat de kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.

 

Warrior is nu 8 maanden, is gechipt, gevaccineerd, wordt binnenkort gecastreerd en behandeld tegen wormen en vlooien. Hij verblijft nog in Roemenië maar kan snel reizen.