Sherry

Sherry is een lieve en aanhankelijke duitse herder kruising van 6 jaar oud. Ze komt oorspronkelijk uit Roemenië waar ze op dwalend op straat is gevonden. 


Sherry houdt enorm van aandacht en is in haar enthousiasme ook erg voorzichtig naar oudere kinderen. We weten niet hoe ze met jongere kinderen zal zijn, maar dit zou kunnen bekeken worden bij een mogelijke kennismaking. 


Sherry hecht zich snel aan haar mensen en ligt altijd bij je in de buurt. Ze is slim en leert snel. Ze is niet waaks en vindt ook de postbode aardig. Met of zonder koekjes, dat maakt haar eigenlijk niet zoveel uit.  


Sherry vind het erg leuk om samen spelletjes te doen zoals touwtje trekken of met d'r neus in een voerpuzzel naar koekjes zoeken. Ze leeft hier samen met katten en andere honden. Ze kan goed met rustige katten, maar drukke kittens vind ze erg spannend. 


Buiten aan de lijn is Sherry nog erg enthousiast en hierin moet nog met haar gewerkt worden. Ze kan met slappe lijn lopen zodra ze de omgeving goed kent en er niet teveel om haar heen gebeurt. Wel valt ze uit aan de lijn naar honden die ze niet kent. 


Sherry voelt zich erg prettig in een bench. Hier voelt ze zich op haar gemak en brengt hier ook graag wat uren door om lekker te slapen tussen de wandelingen door. Overdag staat het deurtje altijd open als er iemand thuis is. In de nacht slaapt ze ook in de bench, dan met deurtje dicht omdat dit haar rust geeft en zo niet kan spoken. Als ze alleen thuis moet blijven gaat ze de bench in en gaat het deurtje dicht, dan gaat ze rustig slapen. Dit zou met de tijd afgebouwd kunnen worden zodra ze zich kan ontspannen als het deurtje open blijft staan. 


Sherry is een enorme lieverd die een heerlijke zachte mand in haar eigen huis verdiend. 


Sherry verblijft in de opvang in Ter Apel. Kun jij Sherry haar gouden mand geven? Stuur ons dan een berichtje via:

 

Email: priscillaterlinden@gmail.com

Tel: 0654635975

Via privé bericht op Facebook

De adoptiekosten voor Sherry zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.