Quinn

Quinn is nog erg verlegen en wordt alleen geplaatst bij adoptanten die hem goed kunnen begeleiden.

 

Toen Quinn op straat gevonden werd was hij nog maar een kleine pup. Er is geprobeerd een goed plekje voor hem te vinden, maar helaas lukte dit niet. Quinn is toen door Sadies Stray Dog Rescue opgevangen en in een gastgezin in Roemenië geplaatst. Daar heeft hij al aan het gezinsleven kunnen wennen met kinderen om hem heen. Ook met katten en andere honden kan Quinn goed overweg en hij loopt al netjes aan de riem. Quinn is 1 jaar oud en heeft een schouderhoogte van 45-50 cm. 


Inmiddels is Quinn naar Nederland gereisd en zit hij in de opvang in Leusden. Quinn is blijkt nog erg verlegen te zijn en hij wordt alleen geplaatst bij adoptanten die hem goed kunnen begeleiden en hem kunnen helpen om nieuwe dingen te leren.

 

Voor meer informatie of bij interesse, neem contact op via:


Email: annettedevogel@hotmail.com
Tel: 0622428083

Via privé bericht op Facebook 

De adoptiekosten voor Quinn zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en zijn eigen veiligheidstuig die hij bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.