Paris

Paris woont sinds een 11 april bij ons in huis in Drachten en geniet ontzettend van de heerlijke tuin, haar zachte mand en alle aandacht. Op onze reis naar Roemenië hebben wij haar mee naar huis kunnen nemen.

 

Onze huishouding bestaat uit man & vrouw, 2 kinderen van 6 en 9 jaar, 2 katten en op dit moment totaal 4 honden (teefjes).

 

Eindelijk mag ze, na ruim 6 jaar in een vreselijk public shelter in Roemenië te hebben gezeten, ervaren hoe het is om geliefd te zijn. Het is een dikke schat, prima met andere honden, katten en kinderen. Alle bezoek is leuk, want dan kan er weer even geknuffeld worden.

 

Helaas heeft de 6 jaar public shelter haar lichamelijk duidelijk getekend. Ze loopt niet goed met haar achterpoten, haar knieschijven en heupen zijn niet goed. Maar dit weerhoudt haar er zeker niet van, om lekker te genieten en ook te spelen met de andere honden.

 

Pijn heeft ze (nog) niet, maar je zult er dus wel rekening mee moeten houden, dat pijnstilling later wel nodig zal zijn.

 

Haar bespiering wordt inmiddels steeds beter en dat helpt haar ook zeker bij het lopen.

 

Paris is een dikke knuffelkont en geniet echt van alle aandacht. Ook is ze dol op de kinderen en zoekt zij ze graag op en andersom ook. Ook is Paris gek op eten, maar moet je er voor waken dat zij niet te zwaar wordt ivm haar gewrichten. Inmiddels is zij al wat kilootjes kwijt en begint zij er steeds mooier uit te zien.

Maar als haar brokjes op zijn, zal ze zeker proberen, dat van de andere honden op te eisen, wel is zij hier goed in te sturen. Ze heeft geen baknijd.

 

Paris is een rustige dame, zacht van karakter en ook zeker ondeugend op zijn tijd.

 

Paris heeft een schofthoogte van 45 cm (de looks van een witte herder, maar dan op korte pootjes).

Paris vraagt niet veel; een fijne tuin en een lekker zachte mand.

 

Mee te wandelen, daar doe je haar geen plezier mee, als zij lekker mag rondscharrelen in de tuin, dan is dat voldoende.

 

Voor meer informatie over Paris, neem contact op via:

 

Email: dutchanimalcare@gmail.com
Tel: 0643059949
Via privé bericht op Facebook


De adoptiekosten voor Paris zijn €350,-. Dit omvat de reeds gemaakte kosten voor transport, sterilisatie, chippen, enten, EU paspoort en haar eigen veiligheidstuig die ze bij de adoptie mee zal krijgen. Een gedeelte van deze bijdrage wordt ingezet bij sterilisatie projecten in Roemenië.